joi, 7 aprilie 2011

Polen de albine ploiesti

Vand polen 100 grame pret 9 lei
                   200 grame pret 17 lei
Polen de albine 100 grame
        Polenul este un produs apicol pe care albinele il recolteaza si prepara pentru hrana puietului. Polenul are o compozitie complexa, continand aproape toate substantele active necesare organismului pentru o viata sanatoasa : proteine , din care jumatate sunt aminoacizi ( arginina, histidina, leucina, metionina etc.), glucide, lipide, minerale (potasiu, fosfor, calciu, sulf, sodiu etc.), vitamine ( B1, B2, B6, C, E, D etc), hormoni, antioxidanti, enzime, antibiotice, si alte principii active, care nu au fost inca identificate.
        Polenul se utilizeaza sub 3 forme farmaceutice principale  : granule, pulbere si pasta. Polenul Granule se obtine prin uscarea granulelr colectate in stup. Cum se colecteaza polenul?  De fapt se colecteaza la urdinisul stupuilui, cu ajutorul unui aparat special, prevazut cu mici gaurele de dimensiunea albinei avand o grila de colectare in partea de jos. Albina revenind in stupina de la culesul de nectar si polen, avand pe picioruse 2 granule de polen vrea sa intre in stup, insa orificiul din aparatul de colectat polen este suficient doar pentru a-i permite acesteia sa intre, granulele de polen cad in grila de colectare. Acesta se usuca natural sau artificial.
       Cum se pastreaza polenul? Polenul se tine in borcane de sticla colorata, ermetic inchise, la adapost de lumina, caldura, umiditate si surse de contaminare. Valabilitate: 6-12 luni la temperatura camerei.
        Vand polen granule (Ploiesti) 100 grame pret 9 lei
                                                         200 grame pret 17 lei

       Actiunea terapeutica a polenului include mai ales efecte antianemice, antioxidante, tonifiante generale, calmante, tonicardiace (de intarire a inimii), stimulente ale activitatii sexuale,antagoniste excesului de foliculina, favorizante ale cresterii.
      Acest produs apicol atat de bogat in substante nutritive este indicat, intern, mai ales in afectiuni neuropsihice( astenie, surmenaj, stres, migrene etc), boli endocrine ( intarzieri de crestere la copii, insuficienta tiroidiana, paratiroidiana, hipofizara, corticosuprarenala, si orhitica, spasmofilie, mastoze, fibrom uterin, exces de foliculina, menopauza, tulburari de dinamica sexuala etc), afectiuni digestive( gastroduodenite, colite, colibacilozo, diaree sau constipatie cronica, anemii, denutritie etc), afectiuni cardiovasculare( hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, insuficienta cardiaca, insuficienta circulatorie periferica etc), boli hepatobiliare( hepatita cronica, ciroza hepatica, dischinezie biliara etc), prostatite si adenom de prostata. Sunt, de asemenea, semnalate rezultate pozitive in tratarea unor tumori ale tubului digestiv, precum si in alcoolism. Extern se foloseste in unele afectiuni dermatologice( arsuri, degeraturi, eczeme si alopecie).
      Vand polen granule (Ploiesti) 100 grame pret 9 lei
                                                       200 grame pret 17 lei
       Contraindicatiile Polenului vizeaza in special unele boli neuropsihice( hiperexcitabilitate sexuala, nimfomanie, ateroscleroza cerebrala avansata si manie), unele boli endocrine( hiperfunctiile hipofizare, suprarenale, tiroidiene, testiculare si virilismul femeilor), unele afectiuni metabolice( obezitate, excess de colesterol si lipide in sange si diabet zaharat), precum si alergiile specifice la polen
     Polenul se administreaza, in uz intern,  de regula imediat dupa mesele principale, initial in doze de atac 30-40 grame (4-6 lingurite ) de polen granule. Pentru copii doza de atac este 0.4- 0.6 grame de polen granule. Apoi se administreaza in doze de intretinere de 2 (doua) ori mai mici decat dozele de atac.
     O cura de polen dureaza 2-6 saptamani. Ea poate fi repetata dupa o pauza de circa o luna.
     Administrarea polenului se face prin mastecatie, deorece saliva creste efectul terapeutic. Pentru persoanele care gasesc gustul polenului fiind prea excentric, recomandam amestecarea polenului cu miere si formarea unei paste mult mai placuta la gust si care poate fi inghitita mai usor.
    Vand polen de albine granule Ploiesti: 100 grame pret 9 lei
                                                                  200 grame pret 17 lei.
    Polen = cel mai bun energizant natural 100% . Efect garantat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu