Miere de Albine Poliflora

Miere poliflora 400 grame
Miere poliflora 1 kg
Vand miere poliflora ploiesti pret 8 lei / 400 grame
Vand miere poliflora ploiesti pret 19 lei / kg


    Mierea este elaborata de albine (Apis mellifica L., Apis ligustica L., Apidae) din nectarul florilor.
    Mierea se prezinta sub forma unui lichid dens (densitate 1,39-1,44), de consistenta siropului, vascos, limpede, transparent in stare proaspata, opac si cu aspect cristalin prin conservare. Mierea se prezinta sub o noanta bogata de culori: de la alb-galbui(mierea de salcam) pana la cafeniu-roscat(miere de tei, floarea soarelui  si deseori poliflora), in functie de provenienta, gust dulce si miros caracteristic, aromat.
    OBS: se poate obtine si din exudatul unor frunze(mierea de mana); este solubila in apa.                
Vand miere poliflora ploiesti pret 8 lei / 400 grame
Vand miere poliflora ploiesti pret 19 lei / kg
    Compozitie chimica: mierea contine 70-80% zahar invertit(din nectarul florilor) alaturi de care intalnim: proteine, enzime, aminoacizi, vitamine din complexul B, vitamina A, vitamina PP, acid folic, substante minerale, acizi organici, apa etc.
    Actiune: energizanta, remineralizanta, laxativ-osmotica(se produce un aport crescut de lichide din plasma spre continutul intestinului subtire si acumularea la acest nivel a unui volum mare care va induce stimularea peristaltismului intestinal), antibacteriana, imunostimulatoare.
 

     Intrebuintari: in tratamentul starilor de covalescenta dupa boli infectioase, constipatii cronice la copii si batrani, ca adjuvant in tratamentul afectiunilor de la nivelul cailor respiratorii superioare, afectiuni cutanate(plagi si rani purulente) 
Mierea poliflora , cum ii spune si denumirea este o miere din mai multe flori, spre deosebire de cea de salcam, tei, rapita, menta etc , care este o miere monoflora. Mierea de albine poliflora , este o miere cu un gust bogat, un miros aparte, iar culoarea este de la galben deschis pana la brun - roscat. Este bogata in vitamine, minerale si oligoelemente ce creaza unui echilibru alimentar necasar zilelor agitate de astazi.
    Mierea de albine provine dintr-o zona curata, fara factori poluanti. Stupina este situata in comuna Izvoarele, o zona deosebita atat prin peisaj cat si prin calitatile recunoscute ale aerului curat.
     Apicultori de 3 generatii, produc si selectioneaza miere de cea mai buna calitate pentru a satisface cele mai aprigi si exigente cerinte ale clientilor.
 Vand miere poliflora ploiesti pret 19 lei / kg
 Vand miere poliflora ploiesti pret 8 lei / 400 grame